Fenerbahçe Beko - Bayern Münih I ÖZET

Fenerbahçe Beko'nun play-off savaşı sürüyor... Rus takımlarına karşı aldığı 3 galibiyet silinen Sarı-Lacivertliler 26. hafta erteleme maçında sahasında Bayern Münih'i 81-76 mağlup ederek 10. galibiyetini aldı. 10 galibiyetle 12. sırada yer alan Sasha Djordevic'in takımının play-off şansı bulunmuyor.

THY EuroLeague 26. hafta erteleme maçında sahasında Bayern Münih'i ağırlayan Fenerbahçe Beko, parkeden 81-76 galip ayrıldı.

Bu sonuçla ev sahibi ekip 10. galibiyetini alırken, Bayern Münih ise 13. kez parkeden mağlup ayrıldı.

MARKO GUDURİC'İN SAKATLIĞI

Sarı-lacivertli ekipte karşılaşmanın 2. periyodunda ayak bileğinden sakatlanan Marko Guduric, oyuna devam edemedi.

Djordevic, Marko Guduric’in sakatlığıyla ilgili soruya, “Çok ciddi gibi gözükmüyor ama ilerleyen günlerde kontrol edip durumuna bakacağız.” yanıtını verdi.

SALON: Ülker Spor ve Etkinlik

HAKEMLER: Milivoje Jovcic (Sırbistan), Elias Koromilas (Yunanistan), Luka Kardum (Hırvatistan)

FENERBAHÇE BEKO: Melih Mahmutoğlu 5, Henry 22, Pierre 10, Booker 5, Vesely 21, Guduric, İsmet Akpınar, Polonara 6, Barthel 6, Şehmus Hazer 3, Starks 3

BAYERN MÜNİH: Lucic 7, Obst, Rubit 17, Sisko 8, Radosevic 2, Hunter 5, George 3, Hilliard 13, Thomas 7, Jaramaz 7, Dedovic 7

1'İNCİ PERİYOT: 27-16

İLK YARI: 45-31

3'ÜNCÜ PERİYOT: 54-62

Fenerbahçe Beko - Bayern Münih I ÖZET

"ARTIK KONSANTREMİZ TÜRKİYE LİGİ’NDE"

Fenerbahçe TV’ye konuşan kaptan Melih Mahmutoğlu şunları söyledi:

“Bu maçı Real Madrid maçından sonraki normal zamanında oynayıp ve 3 galibiyetimizin de elimizden alınmadığı şekliyle oynamış olsaydık çok farklı olacaktı. Belki de şu an kesin play-off konuşuyor olacaktık. Maalesef bu durumdayız. Artık konsantremiz Türkiye Ligi’nde ama burada kalan maçları da kazanmak her zaman önemli. Bugün de öyle oldu. İyi başladık. İkinci yarıda tempomuz düştü. Onun dezavantajıyla geri düştük. Kolay olmayacağı belliydi. Mücadeleyle iyi bir maç çıkardık. Taraftarımız da destekledi, teşekkür ediyoruz onlara. Buradaki son EuroLeague maçımızdı. Türkiye Ligi devam ediyor. Orada şampiyon olmak için her şeyimizi vereceğiz."

 

Fenerbahçe Beko - Bayern Münih I ÖZET ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.