Fenerbahçe Beko başantrenörü Dimitris Itoudis'ten Anadolu Efes galibiyeti sonrası Jorge Jesus yanıtı...

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 5. haftasındaki derbide deplasmanda Anadolu Efes'i 88-79 yenen Fenerbahçe Beko'da başantrenör Dimitris Itoudis, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Öğrenecek, eklenecek şeyler var ama umutluyuz. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum." dedi. Öte yandan Jorge Jesus sorusuna ise; "Fenerbahçe'de organizasyon olarak tüm branşların başarısıyla çok mutluyuz. Kadıköy'deki atmosferi tecrübe etme şansım oldu ama Jesus ile görüşmek için çok vaktimiz olmadı.'' diyerek yanıtladı.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 5. haftasındaki derbide deplasmanda Anadolu Efes'i 88-79 yenen Fenerbahçe Beko'da başantrenör Dimitris Itoudis, galibiyetten dolayı oyuncularını kutladı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Itoudis, maça iyi başlamadıklarını ve kolay sayılar bulamadıklarını belirtti.

''DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM''

İlk çeyrekte rakiplerinin 27 sayı bulduğunu dile getiren Itoudis, "Daha sonra öne geçtik. İlk yarıda maçın hep içinde kaldık. Dış atışları iyi kullandık. Ribauntları kazanmayı başardık. Avrupa şampiyonuna karşı oynadık. Müthiş bir başantrenörleri var. Bir aylık bir takımız. Öğrenecek, eklenecek şeyler var ama umutluyuz. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum." diye konuştu.

''AYNI ŞEMSİYE ALTINDA OLMAMIZ GÜZEL BİR ŞEY''

Itoudis, bir basın mensubunun Fenerbahçeli taraftarların kendisini liderlik açısından futbol takımı teknik direktörü Jorge Jesus'a benzettiği ve kendisiyle görüşüp görüşmediği yönündeki sorusuna "Fenerbahçe'de organizasyon olarak tüm branşların başarısıyla çok mutluyuz. Kadıköy'deki atmosferi tecrübe etme şansım oldu ama Jesus ile görüşmek için çok vaktimiz olmadı. En önemlisi 2 taraf için de taraftarların mutluluğu. Aynı şemsiye altında olmamız güzel bir şey." şeklinde cevap vererek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe Beko başantrenörü Dimitris Itoudis'ten Anadolu Efes galibiyeti sonrası Jorge Jesus yanıtı... ile ilgili etiketler Anadolu Efes Fenerbahçe Beko EuroLeague Dimitris Itoudis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.