Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final serisi 3. maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Efes kazanırsa şampiyon mu oluyor?

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 3. maçında Fenerbahçe Beko ezeli rakibi Anadolu Efes'i konuk ediyor. Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın şampiyon olacağı final serisinde Lacivert-Beyazlılar'ın 2-0 üstünlüğü bulunuyor.

ING basketbol Süper Ligi'nde final serisi heyecanı Ataşehir'e taşındı. Sinan Erdem'deki ilk 2 maçı kazanan Anadolu Efes, ezeli rakibi Fenerbahçe Beko'nun sahasına 2-0 önde gidiyor.

THY Euroleague zaferinden 4 gün sonra ING Basketbol Süper Ligi'nde final serisi ilk maçına çıkan Anadolu Efes, ezeli rakibi Fenerbahçe Beko'yu 40 sayı farkla mağlup etmişti. Lacivert-Beyazlılar 2 maçı da kazanıp seriyi 2-0 yaptı. Sinan Erdem'deki maça Singleton-Melih kavgası damga vurdu.

Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın şampiyon olacağı seride, Lacivert-Beyazlılar bu akşam kazanırsa şampiyon olacak. Sarı-Lacivertliler kazanırsa 4. karşılaşma 9 Haziran Çarşamba günü yine Ataşehir'de oynanacak.

Normal sezonu tek yenilgiyle ilk sırada bitiren Ergin Ataman yönetimindeki Lacivert-Beyazlılar, Gaziantep Basketbol ve Beşiktaş Icrypex'i süpürerek finale gelmişti. Normal sezonu 2. sırada bitiren, THY Euroleague'de ise play-off kaybeden Igor Kokoskov yönetimindeki Sarı-Lacivertli ekip ise çeyrek finalde Darüşşafaka'yı 2-0'la geçtikten sonra zorlu geçen Pınar Karşıyaka yarı final serisini de 3-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final serisi 3. maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Efes kazanırsa şampiyon mu oluyor?

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES FİNAL SERİSİ 3. MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? EFES KAZANIRSA ŞAMPİYON MU OLUYOR?

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.30'da başlayacak. Müsabaka Tivibu Spor ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

İlk 2 maçta istediği performansı sergilemeyen ve son maçta kavga nedeniyle 7 kişi kalan Fenerbahçe Beko ise seride durumu 2-1'e getirmek için mücadele edecek.  

 
Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final serisi 3. maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Efes kazanırsa şampiyon mu oluyor? ile ilgili etiketler Anadolu Efes Fenerbahçe Beko Basketbol Süper Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.