Fenerbahçe Kadıköy'de BB Erzurumspor'u 3-1'le geçti

Şampiyonluk şansını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, 39. haftada ağırladığı BB Erzurumspor'u 3-1 yenerek 2. sıraya geri döndü. Kadıköy'de 4'te 4 yapan Sarı-Lacivertliler, kümede kalma savaşı veren rakibine büyük darbe vurdu. Mavi-Beyazlılar'ın kalan 2 maçını da kazanması bile yetmeyebilir.

Dk. 6 GOL! Fenerbahçe 4. dakikada penaltı kazandı. VAR uyarısıyla monitöre giden hakem Mete Kalkavan, Erzurum stoperi Gökhan Kardeş'in elle oynadığını tespit etti. Penaltıyı kullanan Jose Sosa, Sarı-Lacivertliler'i 1-0 öne geçirdi.

Dk. 12 GOL! İrfan Can Kahveci'nin nefis pasını gole çeviren Enner Valencia, skoru 2-0 yaptı.

Dk. 14 GOL YAĞMURU! Ekvadorlu forvetin pasında Dimitris Pelkas topu ağlara gönderdi: 3-0. 26 yaşındaki Yunan yıldızdan bu sezon 7 gol, 7 asist... 

Fenerbahçe Kadıköy'de BB Erzurumspor'u 3-1'le geçti

Dk. 81 GOL! Erzurumspor farkı 2'ye indirdi. Obertan'ın pasında topu ağlara gönderen Özgür Sert skoru 3-1 yaptı. Kariyerindeki ilk Süper Lig maçına çıkan 20 yaşındaki orta saha ilk gol sevinicini yaşadı. Düşük bir tempoda oynanan İkinci yarıdaki ilk isabetli şut gol oldu.

Emre Belözoğlu takımın başına geçtikten sonra Kadıköy'de 4'te 4 yapan Fenerbahçe, 39. haftaya girilirken lider Beşiktaş'ın 8, Galatasaray'ın da 2 puan gerisindeydi. Sarı-Lacivertliler maç eksiğini 3 puanla giderip, 2 sıraya geri döndü.

Kırmızı kart cezalısı Gökhan Gönül'ün yanı sıra diğer sağ bek Nazım Sangare ile kaleci Altay Bayındır önemli eksikler olarak göze çarpıyor. Fenerbahçe'de Serdar Aziz, arka adalesindeki problem sebebiyle kadroda yer almadı.

FENERBAHÇE: Harun, Ozan Tufan, Szalai, Tisserand, Caner, Sosa, Mert Hakan, İrfan Can, Mesut Özil, Pelkas, Valencia

BB ERZURUMSPOR: Szumski, Murat, Gökhan, Hasan, Schwechlen, Obertan, Omolo, Boumal, Novikovas, Cenk Ahmet, Oltan

Haftaya 37 puanla 19. sırada giren Yılmaz Vural yönetimindeki Mavi-Beyazlılar ise geçen hafta evinde Başakşehir'e son dakikalarda yediği golle 1-2 mağlup olmuş ve 3 maçlık galibiyet serisi sona ermişti.

Kümede kalmak adına her puana ihtiyaç duyan Erzurum ekibi, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Kayserispor'un puan kaybı yaşadığı haftada galip gelseydi ligde kalmak adına büyük bir engeli aşmış olacaktı.  

Fenerbahçe Kadıköy'de BB Erzurumspor'u 3-1'le geçti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Yılmaz Vural BB Erzurumspor Enner Valencia Dimitris Pelkas
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.