Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Başakşehir yenilgisinin sonrası soyunma odasına indi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 2-0'lık Başakşehir mağlubiyetinin ardından soyunma odasına indiği ortaya çıktı. Futbolculara seslenen Koç, geçtiğimiz yıl savaşmayan görüntüye isyan ettiğini ancak bu yıl ilk 5 maçta sahada savaşan, kaybetmeyi kabullenemeyen takımı gördüğünü, bundan dolayı da oyuncularına güvendiğini dile getirdi.

Fenerbahçe'de sezonun ilk mağlubiyeti dün akşam Süper Lig'in 5. haftasında, Başakşehir deplasmanında geldi... Başta Rıdvan Dilmen olmak üzere Önder Özen ve Metin Tekin gibi pek çok yorumcu, Vitor Pereira'ya yüklendi. Portekizli teknik adamın üçlü savunma anlayışını maç içi tercihlerini eleştiren yorumcular Ali Koç'a uyarılarda bulundu.

Hatta Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'nin iyi ve güçlü bir kadrosu var ama bu kadroyu kötü oynatan bir teknik direktörü var. Ben gidip Ali Bey'e 'Vitor Pereira'yı kovun' demem. Haddime değil. Ama şu sistem konusunda çekip konuşması gerekiyor artık" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ SOYUNMA ODASINA GİRDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, mağlubiyetin ardından soyunma odasına inerek Vitor Pereira bir konuşma yaptı. "Kazanırken de kaybederken de biz bir takımız" ifadelerini kullanan Ali Koç, geçtiğimiz yıl savaşmayan görüntüye isyan ettiğini ancak bu yıl ilk 5 maçta sahada savaşan, kaybetmeyi kabullenemeyen takımı gördüğünü, bundan dolayı da oyuncularına güvendiğini dile getirdi.

Sık maç trafiğinde bu tip kötü maçların da oynanabileceğini bunun normal olduğunu söyleyen Koç, "Teknik heyete ve sizlere yönetim olarak güvenimiz tamdır, üzüldük ancak bizim için yarından itibaren yeni bir gün başlıyor" sözleri ile oyuncularına moral verdi.

Başkanın konuşması sonrası oyuncu grubu da kendi arasında bir özeleştiri toplantısı yaptı ve önümüzdeki maçtan itibaren bu sezon sahip oldukları vazgeçmeyen takım kimliğinde olmak için birbirlerine söz verdi.

 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Başakşehir yenilgisinin sonrası soyunma odasına indi

"KENDİ KİMLİĞİMİZDEN UZAKTIK"

Oyuncularını tek tek teselli eden Pereira ise "Bugün iyi değildik, kendi kimliğimizden uzaktık, özellikle ilk yarıda uyuduk ve 45 dakikayı rakibe hediye ettik. İkinci yarı biraz toparlansak da gerçek oyunumuz bu değil. Frankfurt karşısında yüksek şiddetli bir oyun oynadık bu açıdan değerlendirdiğimizde anlaşılabilir bir durum. Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız, takım ruhu, birbirimize inanç ve özgüvenle önümüzdeki maçtan itibaren Fenerbahçe gibi oynamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Başakşehir yenilgisinin sonrası soyunma odasına indi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Başakşehir Ali Koç Rıdvan Dilmen Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.