Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'ten dostluk maçının arındından skandal sözler!

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, kadın futbolunda ilk kez oynanan ve Fenerbahçe'nin 7-0 üstünlüğü ile sona eren derbiden sonra Galatasaraylıları kızdıran bir açıklama yaptı. Bilecik, "Müthiş bir oyun oldu. Bizi gururlandırdınız. İşin güzel tarafı biz Galatasaray'a, cincona 6 Kasım'da 6 tane atmıştık, siz 7 Aralık'ta 7 tane attınız" dedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kadın futbol takımları, NEF Stadyumu'nda Kadına Şiddet'e dikkat çekmek için özel bir maç yaptı. Sarı-Lacivertliler tarihi maçı 0-7 kazandı.

Maçın ardından Fenerbahçe kulübü, "Bu maçın tek galibinin “Kadınlar ve Türk Sporu” olacağını biliyoruz demiştik! Bugün bu mesajımızı milyonlara ulaştırdık! Biz geri adım atmayacağız ve kadına şiddet son bulacak!" şeklinde bir paylaşımla skor önemli değil mesajı verdi.

Ancak, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik'in sözleri Galatasaraylıları kızdırdı. Takımı soyunma odasına giderek tebrik eden Bilecik, yaptığı konuşmada, "Müthiş bir oyun oldu. Bizi gururlandırdınız. İşin güzel tarafı biz Galatasaray'a, cincona 6 Kasım'da 6 tane atmıştık, siz 7 Aralık'ta 7 tane attınız" ifadelerini kullandı.

Erol Bilecik'in bu sözleri, sosyal medyada sarı kırmızılı taraftarlardan tepki çekti.

KURULALI DAHA ÜÇ AY OLDU

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nihan Su ise tarihi bir gün olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“3 aydır kurulan bir şubeyiz ve kızlarımız bugün sahada istediğimiz oyun kalitesini gösterdi. İyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. ‘Kadına şiddete son’ temalı bir organizasyona katılmaktan dolayı camia adına çok mutluyum. Galatasaray’a da çok teşekkür ediyoruz ev sahipliklerinden dolayı. Şubat ayı içinde kendi sahamızda güzel bir tablo ortaya koymak istiyoruz."

"Kadın futbolu daha da ileriye gidecek ve bizler bunları sahada göstermeye devam edeceğiz. Kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durmaları ve futbolda da var olduklarını göstermelerini istiyoruz. Hayalleri futbolla olan kız çocuklarımıza rol model olmak istiyoruz. Kızlarımız ilk defa bu şekilde seyirci önünde oynadılar, onların da heyecanlarına ortak oldunuz, teşekkür ediyorum."

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'ten dostluk maçının arındından skandal sözler! ile ilgili etiketler Galatasaray Kadın Futbol Takımı Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı erol bilecik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.