Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe sahasında Başakşehir’i konuk ediyor. Sarı lacivertli taraftarlar ise Fenerbahçe Başakşehir maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe evinde Kadıköy’de zor günler geçiren Başakşehir’i ağırlıyor. Ligde son oynanan derbide sahasında Galatasaray’a 1-0 kaybeden ve liderlik koltuğundan olan sarı lacivertliler kupada alacağı galibiyet ile yeniden moral depolamak istiyor.

9 Şubat 2021 Salı akşamında saat 20.45’te başlayacak Fenerbahçe Başakşehir maçı ATV ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Bu sezon Türkiye Kupası serüvenine 4. turdan başlayan Fenerbahçe sırasıyla Sivas Belediye’yi 4-0, Karacabey Belediyespor ve Kasımpaşa’yı aynı skorlarla 1-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Bu sezon Türkiye Kupası serüvenine 5. turdan başlayan Başakşehir’de sırasıyla Turgutluspor’u 7-0 son olarak da Tuzlaspor’u 5-1 devirerek adını çeyrek finale yazdırmayı başaran diğer bir takım oldu.

Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman?

Tarih: 9 Şubat 2021 Salı
Stat: Ülker Stadyumu
Saat: 21.45
Yayın: ATV

Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.