Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanal veriyor?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe Başkşehir karşı karşıya geliyor. Hafta sonu derbide yara alan Fenerbahçe, sezonun en kötüsü Başakşehir ile Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. İki takımın da eksikleri var. Taraftarlar ise Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman merak ediyor.

Fenerbahçe Başakşehir kupa maçı bu akşam oynanacak. Kadıköy'de oynanacak olan maçta Mesut Özil'in ilk 11'de çıkması beklenirken konuk ekip Başakşehir'de birçok eksik var. Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanal veriyor?

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe Medipol Başakşehir'i konuk edecek. A Spor ekranlarında saat 20:45'de başlayacak olan maçta ilk 11'ler henüz belli değil.

Fenerbahçe - Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11'LERİ

FENERBAHÇE - Harun, Gökhan, Sadık, Szalai, Novak, Ozan, Mert Hakan, Mesut Özil, Osayi, Sinan, Thiam

BAŞAKŞEHİR - Mert, Uğur, Duarte, Epureanu, Hasan Ali, Azubuike, Ndayisghimiye, Fernandes, Giuliano, Gulbrandsen, Crivelli.

Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanal veriyor? ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası fenerbahçe başakşehir maçı ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.