Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçında Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yolunda Antalyaspor engelini rahat geçmek isteyen Fenerbahçe bu maçı kazanmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman?

Süper Lig’de 28. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe evinde Antalyaspor’u konuk ediyor. Son haftada derbi maçta deplasmanda Trabzonspor’u 1-0 deviren Fernerbahçe yeniden zirveye ortak olmanın keyfini yaşıyor. Peki, Fenerbahçe Antalyaspor maçı şifresiz hangi kanalda?

Fenerbahçe Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat kaçta?

Süper Lig’de 28. hafta maçında Fenerbahçe ile Antalyaspor takımları hafta içinde 4 Mart 2021 Perşembe akşamında karşı karşıya geliyor. Ülker Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe Antalyaspor karşılaşması saat 19.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Geçen hafta sahasında sürpriz bir şekilde Göztepe’ye 1-0 kaybederek şampiyonluk yarışında ağır bir kayıp veren Fenerbahçe bu hafta deplasmanda zorlu maçta Trabzonspor’u 1-0 mağlup ettiği ve puanını 54 yaptı. Üst üste 5 haftadır beraberlik alan Antalyaspor ise topladığı 34 puanla 10. sırada kendisine yer buldu.

İki takım 2 Kasım 2020 tarihinde oynanan sezonun ilk yarısındaki karşılaşmayı Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor’a karşı 2-1 kazanmıştı.

Stat: Ülker Stadyumu
Tarih: 4 Mart 2021 Perşembe
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Antalyaspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.