Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman?

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman? Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yaşanmaya devam edecek. Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk için yarışan Fenerbahçe bu hafta evinde Antalyaspor'u ağırlıyor. Peki, Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Fenerbahçe ile Antalyaspor Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek. Biz de bu zorlu mücadele ile ilgili merak edilenleri derledik. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ediyor. Peki, Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman?

FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. 23 Nisan Pazartesi günü oynanacak mücadele 20:00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

ANTALYASPOR FENERBAHÇE KARŞISINDA ÇIKIŞ ARIYOR

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde 4 haftadır yenilmediklerini belirterek, "3'ünü kazandık birinde berabere kaldık. Fenerbahçe maçında bu seriyi bozmadan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" dedi. Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 30'uncu haftasında Antalyaspor, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlılar Atilla Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Hamza Hamzaoğlu futbolcularına kuvvet ve dayanıklılık çalıştırdı. Kırmızı beyazlılar antrenmanın ikinci bölümünde çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle Salih ile Zeki katılmadı.

FENERBAHÇE'NİN ZAYIF YÖNLERİNİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hamzaoğlu, Atiker Konyaspor maçında galibiyeti istemelerine rağmen bunu başaramadıklarını ifade etti. Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacaklarını dile getiren Hamzaoğlu, güzel ve keyifli maç oynanmasını diledi. Antalyaspor'un alt sıralardan tam anlamıyla kopmadığına değinen Hamzaoğlu, "Fenerbahçe maçı bizim için önemli. 4 haftadır yenilmiyoruz. 3'ünü kazandık birinde berabere kaldık. Fenerbahçe maçında bu seriyi bozmadan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Fenerbahçe son haftalardaki formunu sürdürüyor. Daha da toparlandı, iyi oynuyor. Etkili ayakları da var ama biz bunlara önlemlerimizi aldık. Fenerbahçe'nin zayıf yönlerini değerlendirmeye çalışacağız" diye konuştu.

FENERBAHÇE'DE TRANSFER HAREKATI

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk’te forma giyen golcü Facundo Ferreyra için Ukrayna’da menajeri ile masaya oturacak. Sarı-Lacivertliler, transferi bitirmekte kararlı...

Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe, transfer için şimdiden çalışmalara başladı. Sarı-Lacivertli yönetim, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'te gösterdiği performansla Beşiktaş, Galatasaray ve Avrupa'nın dev kulüplerinin de listesine giren Facundo Ferreyra'yı bitirmekte kararlı. Fenerbahçeli yöneticilerin önümüzdeki günlerde Ukrayna'ya giderek Arjantinli golcünün menajeriyle masaya oturacağı bildirildi. Sarı-Lacivertliler'in bu görüşmede Ferreyra'nın şartlarını öğreneceği ve buna göre kararını vereceği öğrenildi. Aykut Kocaman da Facunda Ferreyra transferine onay vermişti.

1.5 AY SONRA SERBEST KALIYOR

Fenerbahçe'nin istediği Arjartinli golcü Facundo Ferreyra'nın kulübüyle olan sözleşmesi 30 Mayıs'ta sona eriyor. Kanarya, 27 yaşındaki yıldız oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek.

"FENERBAHÇE'YE ÖNLEM ALACAĞIZ"

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 23 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Antalyaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, rakiplerinin etkili oyuncularına karşı önlemlerini alacaklarını söyledi.

Hamzaoğlu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Atiker Konyaspor maçından galibiyeti çok istemelerine rağmen bir puanla ayrıldıklarını bildirdi.

Son dört haftada 10 puan topladıklarına değinen Hamzaoğlu, düşme hattından tam anlamıyla kopamadıklarını kaydetti.

Fenerbahçe maçının güzel ve keyifli geçeceğine inandığını anlatan Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. Dört haftadır yenilmiyoruz. Fenerbahçe karşısında bu seriyi bozmadan iyi bir sonuçla İstanbul'dan dönmek istiyoruz. Fenerbahçe son haftalardaki formunu sürdürüyor. Daha da toparlanıyorlar, iyi oynuyorlar. Fenerbahçe'nin etkili ayaklarına önlem alacağız. Rakibimizin zayıf yönlerini değerlendirmeye çalışacağız."

Öte yandan Antalyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular kuvvet ve dayanıklılık çalıştı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi. İdmana, sakatlıkları süren Salih Dursun ve Zeki Yıldırım katılmadı.

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.