Fenerbahçe Antalyaspor geniş özet izle 4-0

Fenerbahçe Antalyaspor geniş özet izle! Fenerbahçe hazırlık maçında Antalyaspor'u 4-0 ile geçti. Fenerbahçe Antalyaspor hazırlık maçının geniş özeti ve golleri haberimizde...

The Land Of Legends Cup turnuvasında Fenerbahçe, rakibi Antalyaspor’u 4-0 ile geçerek adeta şov yaptı. Yeni transfer Mame Thiam attığı 3 golle maça damgasını vururken sosyal medyada sarı lacivertli taraftarlar yıldız oyuncuya sahip çıktı.

Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in de göz doldurduğu mücadelede ciddi gol pozisyonları yaşandı. Fenerbahçe savunması da uzun zaman sonra ilk kez pozisyon vermeden bir 90 dakika tamamladı.

İşte Fenerbahçe Antalyaspor maçı geniş özeti ve golleri

Fenerbahçe Antalyaspor geniş özet izle 4-0 ile ilgili etiketler Fenerbahçe Antalyaspor The Land of Legends Cup spor smart Youtube Katıl

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.