Fenerbahçe Ankaragücü'nden son dakikada 3 puanı aldı!

Süper Lig'in 40. haftasında Ankaragücü'ne konuk olan Fenerbahçe 2-1 galip gelerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Fenerbahçe, Ankaragücü'nden 3 puanı aldı! Süper Lig'in 40. haftasında Fenerbahçe Ankaragücü'ne konuk oldu.

Ligde Beşiktaş'ın arkasında 2. sırada yer alan ve şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, Ankaragücü karşısından beklediği sonuç ile ayrıldı. Mücadelenin ilk yarısında erkenden gelen gol ile birlikte geri düşen sarı-lacivertliler durumu ilk önce beraberliğe sonra da galibiyete çevirmeyi başardı.

FENERBAHÇE SON DAKİKA 3 PUANI ALDI

3 gol çıkan Heyecanlı 90 dakikada, ilk gol Ankaragücü'nden geldi. Eski Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk 3. dakikada rakip fileleri havalandırarak, durumu 1-0'a getirdi. İlk yarıyı önde kapatma planları yapan Ankaragücü'ne Ozan Tufan dur dedi. 42. dakikada attığı gol ile yıldız futbolcu, takımına beraberlik skorunu hediye etti. İkinci yarıya maçı döndürerek 3 puan almak ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak için çıkan Fenerbahçe, 90+6. dakikada Enner Valencia'nın golü ile istediğini gerçekleştirdi. Bu zorlu mücadele Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş'ın Galatasaray karşısından puan çıkaramaması ve sarı-lacivertli ekibin de 3 puan ile ayrılması sonucunda puan farkı 2'ye inmiş oldu.

Fenerbahçe Ankaragücü'nden son dakikada 3 puanı aldı! ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray Ankaragücü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.