Fenerbahçe Ankaragücü maçı şifresiz veren kanallar!

Fenerbahçe Ankaragücü maçını şifresiz veren kanallar listesi merak edilmekte. Bu akşam Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe Ankaragücü maçının şifresiz hangi kanalda yayınlanacağı da araştırılmakta. Peki, FB Ankaragücü maçı şifresiz mi?

Süper Lig’de 19. hafta maçında Fenerbahçe evinde Ülker Stadyumu’nda zor günler geçiren Ankaragücü'nü konuk ediyor. Arka Kardeşler'in yöneteceği ve 18 Ocak 2021 Pazartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Fenerbahçe Ankaragücü maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Süper Lig’de son 4 maçını kazanan ve Türkiye Kupası’nda da adını çeyrek finale yazdırmayı başaran Fenerbahçe topladığı 35 puanla zirvedeki Beşiktaş’ı takibini sürdürmekte. Son 2 maçını da kaybeden Ankaragücü ise 15 puanla küme düşme hattında yer almakta.

Fenerbahçe Ankaragücü maçı şifresiz veren kanallar!

İki takım arasında şu ana kadar oynanan maçlarda ise Fenerbahçe’nin rakibi Ankaragücü’ne karşı 64-11 gibi ezici bir üstünlüğü bulunmakta.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Altay, Nazım, Tisserand, Serdar Aziz, Novak, Gustavo, Ozan, Valencia, Pelkas, Thiam, Samatta

Sakat: Sinan, Sadık, Perotti, Tolga, Gökhan Gönül

Cezalı: Caner Erkin, Mert Hakan Yandaş

Şüpheli: Sosa, Kemal Ademi

Ankaragücü'nün muhtemel 11'i: Ricardo, Atakan, Erdi, Sarlija, Atila, Saba, Lukasik, Çekiçi, Paintsil, Bolingi, Börven 

Sakat: Michal Pazdan, Ender Aygören, Cebrail Karayel

Cezalı: -

Şüpheli: Emre Güral, Tiago Pinto, Stelios Kitsiou

Fenerbahçe Ankaragücü maçı şifresiz veren kanallar! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ankaragücü Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.