Fenerbahçe Allahyar Sayyadmanesh'i Hull City'e Kiraladı! Resmi Açıklama Geldi!

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Allahyar Sayyadmanesh, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e kiralandı. Resmi açıklama az önce geldi.

Hull City'nin yeni sahibi Acun Ilıcalı, basın toplantısında konuştu. Ilıcalı, sarı lacivertli kulüpten Allahyar Sayyadmanesh'i transfer ettiklerini açıkladı.

Transferler ile ilgili gelen soruya Acun Ilıcalı, "Ben ve takımım günde 20 saat boyunca transferleri bitirmek için uğraşıyoruz. Büyük mücadeleleri severim. Bu zorluğun da üstesinden geleceğiz. Bir oyuncu halihazırda burada. Bu kişi Allahyar Sayyadmanesh. Şu an sağlık kontrollerinden geçiyor. Allahyar'a çok inanıyorum. Yeni Salah olabilir." açıklamasını yaptı.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Acun Ilıcalı'nın yeni takımı Hull  City'e ilk transfer Fenerbahçe'den! | Son dakika haberleri

Allahyar Sayyadmanesh Hull City'de!

Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonu öncesi trasnfer ettiği Allahyar'ın Hull City'e 4,5 milyon Euro karşılığında satıldığı belirtildi. İranlı forvet, kiralık olarak forma giydiği Zorya'da 24 maçta 9 gol - 4 asistle oynamış, ocak ayında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde;

"Futbolcumuz Allahyar Sayyadmanesh, sezon sonuna kadar Championship takımlarından Hull City'e kiralanmıştır. Resmi imzaları bugün atılıp transfer süreci tamamlanmış olan sporcumuza başarılar diliyoruz."

 

 

 

Fenerbahçe Allahyar Sayyadmanesh'i Hull City'e Kiraladı! Resmi Açıklama Geldi! ile ilgili etiketler hulll city allahyar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.