Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında 2 penaltı birden kazandı!

Süper Toto Süper Lig'in 26. hafta kapanış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Corendon Alanyaspor'un konuğu oldu. Sarı-Lacivertliler'de Bright Osayi-Samuel maçın 63. dakikasında Alanya ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Sarı-lacivertliler 85. dakikada da penaltı kazandı. VAR uyarısı sonrası monitöre gelen hakem Mete Kalkavan, Enner Valencia'nın ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonu inceledi ve beyaz noktayı bir kez daha gösterdi.

Süper Toto Süper Lig'in 26. hafta kapanış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Corendon Alanyaspor'un konuğu oldu. Sarı-Lacivertliler'de Bright Osayi-Samuel maçın 63. dakikasında Alanya ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen Enner Valencia, beraberlik golünü kaydetti.

VALENCIA BİR KEZ DAHA BEYAZ NOKTAYA GELDİ

Sarı-lacivertliler 85. dakikada da penaltı kazandı. VAR uyarısı sonrası monitöre gelen hakem Mete Kalkavan, Enner Valencia'nın ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonu inceledi ve beyaz noktayı gösterdi.

Topun başına geçen bir kez daha geçen Enner Valencia, bu sefer üstünlük golünü kaydetti.

 

Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında 2 penaltı birden kazandı! ile ilgili etiketler Alanyaspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.