Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı sonrası Jorge Jesus, Zajc ve Bruma hakkında konuştu

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. maçında Fenerbahçe, AEK Larnaca'yla karşı karşıya geldi ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Mücadelenin ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, "Daha fazla gol atabilirdik. Bu, takımım için iyi bir sinyal. Takımım şu an çok öz güvenli." ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER:

Herkese iyi akşamlar. Bugün kazanmak bizim için önemliydi. Bu galibiyet bizi gruptan çıkmaya 1 adım daha yaklaştırdı. Daha fazla gol atabilirdik. Bu, takımım için iyi bir sinyal. Takımım şu an çok öz güvenli. Onları tebrik ediyorum.

Çalışıyoruz. Her geçen gün daha da gelişiyorlar. İyi bir yoldayız ancak henüz hiçbir şey kazanmadık. Hala uzun bir yol var önümüzde. Fenerbahçe'nin, taraftarlarını mutlu etmesi çok önemli. Taraftarların stadyumdan mutlu şekilde ayrılması bizim görevimiz.

 

"ZAJC İLE SORUNUM YOK"

Zajc ile hiçbir sorunum yok. Tercihler, benim tercihlerim. İdmanlarda elinden gelenin en iyisini yapıyor. Sizler oyuncuları sadece sahada görüyorsunuz. Ben onlarla sürekli beraberim. Oyuncuların antrenman performansına göre karar veriyorum. Aslında bugün Zajc oynayabilirdim ancak sonrasında Arda Güler'i oynatma kararı aldım. Arda'nın da daha çok oynayacağı zamanlar gelecektir. Hiçbir problem yok. Sadece bazen seçimler yapmamız gerekiyor.

"BRUMA'YI BEN İSTEDİM"

Daha kötü durumda olan oyuncular var. Mesela Bruma. Bruma'yı ben Fenerbahçe'ye istedim, ben getirdim, ancak Avrupa Ligi kadrosuna yazmadık. Mert Hakan ve Arao'nun sakatlıkları var. Bu kadar yoğun fikstürde bunlar normal. Kadroda sürekli değişiklikleri, oyuncuları çok zorlamamak için yapıyoruz ancak sakatlık kaçınılmaz bir gerçek.

Kiev ve Rennes'i favori göstermiştim. Güncel durumuna baktığımızda fikrim değişti. Dinamo Kiev yarışın dışında kaldı. Yarış hala Larnaca, Rennes ve Fenerbahçe arasında devam ediyor. Kıbrıs'ta zor bir maç olacak. Buna hazırız. Umarım başka sakatlık yaşamayız.

SORU: "TAKIMDA BİTİRİCİLİK KONUSUNDA BİR SORUN VAR MI?"

Çok fazla gol atıyoruz. Bu, ofansif anlamda iyi olduğumuzu gösteriyor. Bazı takımlar şansları iyi değerlendirir, bazıları değerlendiremez. Sorunuzu böyle cevaplayabilirim sanırım.

Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı sonrası Jorge Jesus, Zajc ve Bruma hakkında konuştu ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi AEK Larnaca Grup maçı jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.