Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe ile AEK Larnaca karşı karşıya geliyor. Grupta oldukça iyi bir konumda bulunan temsilcimiz bu maçı da kazanarak sürpriz yaşamak istemiyor. Taraftarlarda Fenerbahçe AEK Larnaca maçı şifresiz mi sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe evinde Güney Kıbrıs ekiplerinden AEK Larnaca’yı konuk ediyor. Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, grubunda 2 maç sonunda elde ettiği 4 puanla avantajlı bir durumda bulunuyor. Sarı-lacivertliler, AEK Larnaca ile oynayacağı maçlardan 6 puan alarak liderlik yolunda avantajını korumayı hedefliyor.

Fenerbahçe AEK Larnaca Maçı Ne Zaman?

Ülker Stadı’nda 6 Ekim 2022 Perşembe akşamında saat 22.00’da başlayacak Fenerbahçe AEK Larnaca maçı EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Grubundaki ilk maçında konuk ettiği Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibini 2-1 mağlup etmeyi başaran temsilcimiz, 2. maçında ise Fransa'nın Rennes takımıyla deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı.

Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Joshua King ve Luan Peres'in sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Gustavo Henrique, Szalai, Osayi-Samuel, İsmail, Crespo, Alioski, İrfan Can, Rossi, Batshuayi

AEK Larnaca: Piric, Christoforou, Milicevic, Tomovic, Angel Garcia, Pons, Oier, Gyurcso, Trichovski, Altman, Olatunji

Stat: Ülker Stadyumu
Tarih: 6 Ekim 2022 Perşembe
Saat: 19.45
Yayın: EXXEN

Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler UEFA UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe AEK Larnaca
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.