Fenerbahçe, Aaron Boupendza'yı transfer edecek mi? Hatayspor Başkanı Lütfü Savaş'tan samimi açıklama...

Gabonlu gol makinesi Aaron Boupendza'yı bir türlü satamayan Hatayspor'a henüz resmi teklif yok... Fenerbahçe'nin yıldız ismi istediğini sağır sultan biliyor ama Sarı-Lacivertliler'den henüz resmi teklifin gelmemiş olması "ağırdan alıyorlar" şeklinde yorumlanıyor. Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, transferdeki son durumu anlattı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, ismi uzun süredir Fenerbahçe'yle anılan Aaron Boupendza'daki son durumu açıkladı. RadyoSpor'a konuşan Savaş, "Fenerbahçe ile sözlü bir diyaloğumuz oldu. Resmi bir teklif yok, olsa mutlaka arkadaşlarımız benimle paylaşırdı" dedi.

Lütfü Savaş'ın Boupendza açıklaması şöyle: "Aaron Boupendza geçtiğimiz sezon önemli bir performans sergiledi ve birçok takımın transfer listesine girdi. Boupendza için İngiltere ve Katar'dan transfer teklifleri geldi. Boupendza, Avrupa ve Türkiye'de futbol oynamak istediği için Katar'dan gelen teklifi kabul etmedi. Fenerbahçe'den resmi teklif gelmedi. Fakat geçtiğimiz aylarda Erol Bey(Bilecik) aracılığıyla Fenerbahçe ile sözlü bir diyaloğumuz oldu. Resmi bir teklif yok, olsa mutlaka arkadaşlarımız benimle paylaşırdı" 

PEREİRA'NIN ONAYI BEKLENİYOR

Geçen sezon Süper Lig'de 36 maçta 22 golle gol kralı olan Gabonlu santrforu kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, yeni teknik direktör Vitor Pereira'dan onay bekliyor. 

Geçen sezon devre arasında Rusya'ya transfer olmak üzereyken transfer sürecini durduran Fenerbahçe, "Gitme, yazın bize gelirsin" teklifi sunmuş ve Boupendza'da gitmekten vazgeçip Hatay'da kalmıştı. Geçen sezon en büyük sıkıntıyı golcülerden çeken Kanarya, Aston Villa'dan 6 milyon euro bonservisle satın aldığı ancak ilk sezonunda memnun kalmadığı Mbwana Samatta'yı Belçika Ligi'nden bir takıma satabilirse, Boupendza transferinde süreç hızlanacak. 

 

 

TARİHTE BUGÜN... HATAYSPOR ŞAMPİYON OLMUŞTU

Tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Hatayspor, hem bireysel performanslar hem de çarpıcı skorlarıyla dikkat çeken ekipler arasında yer almıştı. İlk sezonunda Süper Lig'i ilk 10'da bitiren teknik direktör Ömer Erdoğan yönetimindeki Akdeniz ekibi, 12 Temmuz 2020'de Süper Lig zaferini ilan etmişti. Bordo-Beyazlı camia, 53 yıllık hasretin dindiği günü kutluyor...

Fenerbahçe, Aaron Boupendza'yı transfer edecek mi? Hatayspor Başkanı Lütfü Savaş'tan samimi açıklama...

Fenerbahçe, Aaron Boupendza'yı transfer edecek mi? Hatayspor Başkanı Lütfü Savaş'tan samimi açıklama... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hatayspor Lütfü Savaş Aaron Boupendza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.