Fenerbahçe Aaron Boupendza transferini bitirdi!

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın takımın başına getirilmesinin ardından transfere hız verildi. Sarı lacivertli ekip, geçtiğimiz sezona damga vuran Hatayspor'un golcüsü Aaron Boupendza ile anlaşma sağladı!

Süper Lig'de sezonun başlamasına geri sayım sürerken Fenerbahçe forvet hattına çok önemli bir takviye yaptı.

Takımın yeni teknik direktörü Vitor Pereira'nın da ısrarı üzerine Fenerbahçe yönetimi kesenin ağzını açtı ve geçtiğimiz sezonun flaş golcüsü Aaron Boupendza ile anlaşma sağladı.

2020-21 sezonunu 22 gol ile tamamlayan 25 yaşındaki Gabonlo golcü için Hatayspor daha önce 8,5 milyon euroluk bir taban fiyat belirlemiş, ara transfer döneminde bu rakama yaklaşan tekliflere karşında yıldız futbolcu sezonu kulübünde tamamlamıştı.

Fenerbahçe'nin ise transfer görüşmelerine 5 milyon euro civarında bir teklifle oturduğu ancak iki kulüp arasında pazarlıkların olumlu seyrettiği öğrenildi.

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Boupendza ile anlaşan Fenerbahçe yönetimi, Hatayspor ile de imza aşamasına geldi. Boupendza'ya Avrupa'dan sürpriz bir talip çıkmazsa, iki kulüp arasındaki son pürüzlerin de bir iki gün içinde çözülmesi ve resmi imzanın atılması bekleniyor.

Fenerbahçe Aaron Boupendza transferini bitirdi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Hatayspor Aaron Boupendza teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.