Fenerbahçe, 24 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor'un transferinde sona geldi

Fenerbahçe, Volkan Demirel ile büyük çıkışa geçen 24 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor'u kadroya katmaya çok yaklaştı. Fatih Karagümrük'e para artı altyapıdan Efecan Mızrakcı verilecek.

Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük'ün parlayan yıldızı Emre Mor'u bitirmek için çalışıyor. Kırmızı-siyahlı takımın eski hocası Volkan Demirel'in "Kendisini çok geliştirdi" dediği Emre Mor için başkan Süleyman Hurma ile temaslarını hızlandıran sarı-lacivertliler prensip anlaşmasına vardı.

Altyapı oyuncusu Efecan Mızrakcı transferinde prensip anlaşması sağlayan taraflar, genç oyuncuyu Emre Mor transferinde kullanacak. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Emre için ayrıca İstanbul ekibine bonservis bedeli ödenecek. Emre Mor'un da Fenerbahçe'de oynamayı çok istediği belirtildi. Oyuncunun menajeriyle pazartesi yapılacak görüşmede transfere nokta konulması planlanıyor.

Fenerbahçe, 24 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor'un transferinde sona geldi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Mor Süper Lig VavaCars Fatih Karagümrük Efecan Mızrakcı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.