Fenerbahçe 1923-1959 şampiyonluklar tescillendi mi?

Fenerbahçe’de bir kez daha 1923-1959 yılları arasında şampiyonluklar gündeme geldi. TFF’ye Fenerbahçe tarafından yapılan 28 şampiyonluk başvurusunun tescil edilmesi için yeni iddialar ortaya atıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk talebi hakkında yeni bir açıklama geldi. Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk için Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı başvuruyla ilgili kıstaslar halen devam ederken spor camiasından da sarı lacivertlilere destek yağdı.

TFF A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan, Fenerbahçe'nin 28 şampiyonlukla ilgili başvurusu hakkında, bunun haklılığının kanıtlanması durumunda her şeyin olabileceğini ve haklıysa alması kadar doğal bir durumun gündeme gelebileceğinin altını çizdi.

1923-1959 Arası Şampiyonluklar Tescillendi Mi?

TFF'nin Fenerbahçe'nin geçmiş yıllarda eski şampiyonluklarla ilgili başvuru yaptı dönemde Tahkim Kurulu Başkanı olan Türker Aslan ise bu tartışmaların içerisine asla girmeyeceğini ve zamanında bu durumu inceleyerek reddettiklerini bunun Haluk Ulusoy döneminde gerçekleştiğini belirtti.

Eski hakemlerden Ahmet Çakar ise Türkiye Cumhuriyet ve TFF ne zaman kurulduysa tüm birinci lig şampiyonluklarının sayılması gerektiğini kendisine spor hakimliğini vermelerdi durumunda bunu kabul edebileceğini söyledi. Sinan Engin ise bu şampiyonlukların doğru olmadığını savuncu.

 

Fenerbahçe 1923-1959 şampiyonluklar tescillendi mi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe TFF 28 şampiyonluk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.