Fenerbahçe 1 transferi daha bitirdi

Fenerbahçe Beko transferde hız kesmiyor. Yeni sezonun kadro yapılanması çerçevesinde forvetler Dyshawn Pierre ve Edgaras Ulanovas'ın ardından Darüşşafaka Tekfen'in 2.13'lük pivotu Johnny Hamilton'u da kadrosuna katan sarı lacivertliler Alman uzun forvet Danilo Barthel ile de 2 yıllık anlaşmaya vardı. Fenerbahçe Beko'nun Kimhki'den ayrılan Anthony Gill ve Kızılyıldız'dan Lorenzo Brown ile de anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz sezon Turkish Airlines EuroLeague'de yaşanan sıkıntıları bu kez  baştan bertaraf etmek için transferlere hız kesmeden devam ediyor. Datome, D. Williams ve Egehan Arna'nın veda ettiği sarı lacivertli takım forvet oyuncuları Dyshawn Pierre ve Edgaras Ulanovas transferlerini resmen duyurmuştu. Perşembe akşamı geçtiğimiz sezon Darüşşafaka Tekfen forması giyen pivot Johnny Hamilton’la da anlaşan Fenerbahçe Beko'nun uzun forvet pozisyonu için de Alman oyuncu Danilo Barthel ile anlaştığı iddia edildi.

Eurohoops'ın iddiasına göre son 2 sezonu Euroleague ekiplerinden Bayern Münih’te geçiren 28 yaşındaki Alman uzun forvet ile 2 yıllık anlaşma yapıldı. 

Başarılı performanslarıyla dikkat çeken 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Bayern Münih'te 7.9 sayı - 3.9 ribaund - 1.4 asist ortalamalarıyla oynadı.

ANTHONY GİLL VE LORENZO BROWN DA GELİYOR

İspanyol gazeteci Jonathan Garcia'nın haberine göre Fenerbahçe Beko, Anthony Gill'in transferini de bitirme aşamasına geldi. Gill'in transferini sadece son anda gelebilecek bir NBA teklifinin bozabileceği belirtiliyor.

Profesyonel kariyerine Yeşilgiresun formasıyla başlayan Anthony Gill, Euroleague'de Khimki Moskova forması ile Euroleague'de mücadele ettiği ilk 2 sezonu 11.7 sayı, 4.2 ribaunt ortalamaları ile tamamlamıştı.

Geçtiğimiz sezon ise sakatlıklarla boğuşan 27 yaşındaki oyuncu yine de 8.3 sayı, 4.5 ribaunt ortalamalarını yakaladı.

KIZILYILDIZ'DAN FENERBAHÇE'YE

Gill'in yanı sıra geçtiğimiz sezon EuroLeague'de sergilediği performansla spotların üzerine çevrildiği Lorenzo Brown ile de Fenerbahçe Beko'nun anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. 

29 yaşındaki oyun kurucu Lorenzo Brown Avrupa'daki ilk deneyimini yaşadığı Kızılyıldız'da 12.3 sayı, 4.6 asist, 3.3 ribaunt, 1.1 top çalma ortalamalarını yakaladı.

Fenerbahçe 1 transferi daha bitirdi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fenerbahçe Beko Transfer Danilo Barthel Anthony Gill Lorenzo Brown
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.