Fener Token nasıl alınır? Fenerbahçe Coin ön satışta mı? Nereden alınır?

Fenerbahçe Coin nasıl alınır merak ediliyor. Fenerbahçe Spor Kulübü ile Paribu arasında yapılan anlaşma ile FB Token satışa çıktı. Sarı Lacivertli taraftarlar ise Fenerbahçe Token nasıl ve nereden alınır sorularına yanıt arıyor.

Fenerbahçe taraftarlarına ayrıcalıklar sunacak olan Fenerbahçe Token hakkında açıklamayı Paribu yaptı. Taraftarlar, FB token alarak hem kendi yarınına hem de kulübün gelecekteki dijital dünyasına katkı sağlayabilecek. 9-12 Ağustos tarihleri arasında ön satışta olacak olan FB coin Paribu üzerinden talepte bulunabilecek. Peki Fenerbahçe Token nasıl avantajlar sunacak? Fenerbahçe Coin nasıl alınır?

FENERBAHÇE COİN NASIL ALINIR?

Fenerbahçe Kulübünün 175 milyon TL gelir hedeflediği Fener Token, taraftarlara yapılacak taraftar oylamalarına, düzenlenecek özel etkinliklere, takım ve sporcularla düzenlenecek buluşmalara katılabilecek. Fenerbahçe Token, Fenerbahçe ile ilgili özel adımlarda söz sahibi olma imkânı da sağlayacak.

FENERBAHÇE TOKEN NASIL ALINIR

 FB TOKEN NEREDEN ALINIR?

Fenerbahçe Token ön satışları tamamen tükenmiştir. FB Coin 13 Ağustos tarihinden itibaren Paribu'da açılacak olan FB/TL marketinden alınabilir.

 

Fener Token nasıl alınır? Fenerbahçe Coin ön satışta mı? Nereden alınır? ile ilgili etiketler Fenerbahçe fb token nasıl alınır fenerbahçe coin nereden alınır Paribu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.