Fener Ol sms ücreti nedir? Kaç para yollanıyor?

Fener Ol sms ücreti nedir? TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'ın katılımı ile gerçekleştirilen Fener Ol kampanyasına sms katkısı yapmak isteyen taraftarlar ücret konusunu merak ediyor. Sms ücreti hakkında araştırmalar yapılmaya başladı. Kampanya sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer almayı başarıyor. İşte Fener Ol sms ücreti nedir? Kaç para yollanıyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Fener Ol sms ücreti nedir? Fenerbahçe tarafından başlatılan Fener Ol kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. TV8 ekranlarında yayınlanan programda Acun Ilıcalı ile Cem Yılmaz'a bir çok ünlü eşlik ediyor. Çeşitli ödüllerin dağıtıldığı kampanyaya destek olmak isteyen taraftarlar sms ücreti konusunda araştırma yapmaya başladı.Fener Ol kampanyasına sms katkısı yapmak isteyen taraftarlar ücret konusunu merak ediyor. İşte Fener Ol sms ücreti nedir? Kaç para yollanıyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Fener Ol sms ücreti nedir? Kaç para yollanıyor?

Fener Ol kampanyasına hangi bankalardan para gönderilir?

Fenerbahçe taraftarları bugün start verilen kampanya ile ilgili internet ortamında destek yöntemleri hakkında araştırmalar gerçekleştieriyordu. Fenerbahçe, 'Fener Ol' kampanyasına destek yöntemlerini açıkladı.

Fenerbahçe, Fener Ol kampanyasının SMS bedelini 20 TL olarak belirledi. FENER OL yazıp 1907'ye SMS gönderen destekçiler sınırsız katılım gösterebilecek.

KISA VADEDE 500 MİLYON TL

En düşük bağış bedeli 1 TL olarak belirlendi. Kampanya için 1 milyar TL ve 1 yıl süre için izin alındı. Hem gerçek kişiler hem de kurumlar kampanyaya "bağış", "sponsorluk" ve "reklam" şeklinde katılabilecek. Kampanya için 1 yıl süre alındı. 31 Mayıs'a kadar 500 milyon TL, bir yıl içinde de 1 milyar TL toplanması hedefleniyor.

Fener Ol sms ücreti nedir? Kaç para yollanıyor? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Fenerbahçe Cem Yılmaz Fener Ol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.