'Fener Ol' kampanyasında toplanan para açıklandı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un gündem yaratan açıklamalarının ardından Fener Ol kampanyasına ilgi arttı.

Fenerbahçe Kulübü, 4 Nisan'da başlayan "Fener Ol" kampanyasında toplanan paranın şu ana dek 150 milyon liraya yaklaştığını açıkladı.

FutbolArena - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Antalya'da gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından sarı lacivertli taraftarları harekete geçirdi. Ali Koç'un açıklamalarından sonra Fener Ol kampanyasında hareketlilik yaşandığı öğrenildi.

'Fener Ol' kampanyasında toplanan para açıklandı

FENER OL KAMPANYASINDA SON DURUM

Fenerbahçe taraftarları Ali Koç'un basın toplantısında yaptığı çağrılar sonrası "3 Temmuz ruhuyla" etiketini kullanarak sosyal medyada destek mesajları paylaştı.

TARAFTARLAR SMS İLE DESTEK VERDİAli Koç'un camiaya verdiği birlik beraberlik mesajının ardından Fener Ol kampanyasına da ilgi arttı. Özellikle SMS yoluyla ciddi katılım gösteren Fenerbahçe taraftaları, Ali Koç'un açıklamalarına olumlu karşılık verdi.

ALİ KOÇ NELER DEMİŞTİ?

"Camiamıza da sesleniyorum, 3 Temmuz ruhunu diriltme zamanı geldi. 3 Temmuz derken neyi kastediyorum? Fenerbahçe'nin saldırı altında olduğu, kör göze parmak şeklinde saldırı olduğu durumda iş başa düşüyor. 3 Temmuz'da o örgüt, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu elinden almaya çalışan örgüt, bugün o örgüt değil belki ama bizi şampiyon yapmamak üzere, engellemek üzerine bir zihniyetle çabalamaktadır. Kendi imkan

'Fener Ol' kampanyasında toplanan para açıklandı ile ilgili etiketler Fener Ol Fenerbahçe Beko Fenerbahçe Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.