Fener maçı hangi kanalda? Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı saat kaçta? Fenerbahçe Youtube kanalı nasıl izlenir?

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam 3. maçına çıkacak olan sarı lacivertli takımda eksik bulunmuyor. Taraftarlat Fener Gençlerbirliği maçının canlı takip etmek için harekete geçti. Peki Fenerbahçe Youtube kanalı nasıl izlenir?

Fener maçı hangi kanalda? Yeni sezona hazırlanan Sarı Lacivertli takım Ankara ekibi Gençlerbirliği karşısına çıkıyor. Peki Fenerbahçe Youtube kanalı nasıl izlenir?

FENERBAHÇE GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HANGİ KANALDA?

Ankara ekibi Gençlerbirliği ile hazırlık maçına çıkacak olan Fenerbahçe bu sezon 3. hazırlık maçına çıkacak. Gençlerbirliği İlhan Cavcav tesislerinde oynanadcak maç Fenerbahçe Youtube kanalından canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe - Gençlerbirliği ilk 11'ler:

Fenerbahçe: Berke, Nazım, Dirar, Lemos, Caulker, Caner, Sosa, Ozan, Mert Hakan, İrfan Can, Samatta

Gençlerbirliği: Ramazan, Ömürcan, Arda, Mert, Kerem Can, Tshibola, Dmytro, LuaLua, Rahmetullah, Belyaev, Sandro Lima

Fenerbahçe Csikszereda maçı canlı izle! Fenerbahçe Csikszereda hazırlık maçı  canlı yayın ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Son Dakika Spor Haberleri

FENERBAHÇE'NİN HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI!

Slovenya kampı iptal edilen Fenerbahçe'nin yeni hazırlık maçı programı açıklandı.

26 Temmuz Pazartesi / Fenerbahçe-Gençlerbirliği
28 Temmuz Çarşamba / Fenerbahçe-PEC Zwolle
31 Temmuz Cumartesi / Fenerbahçe- Greuther Fürth
4 Ağustos Çarşamba / Fenerbahçe-Dinamo Kiev

Fener maçı hangi kanalda? Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı saat kaçta? Fenerbahçe Youtube kanalı nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Fenerbahçe fener maçı hangi kanalda gençlerbirliği fenerbahçe maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.