Fenalaşan Seren Serengil hastaneye kaldırıldı...

Son günlerde aldığı hapis kararı sebebiyle zor günler geçiren Seren Serengil, yaşananları daha fazla kaldıramayıp fenalaştı.

Son günlerde yaşadığı olaylarla kahrolan Seren Serengil, daha fazla dayanamayıp hastaneye kaldırıldı. Haberi Beyaz TV'nin canlı yayınında program yapan Ece Erken verdi.

"SEREN ŞU AN HASTANEDE"

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının yorumcularından Ece Erken bir son dakika haberi verdi. Seren Serengil'in menajerinin kendisine mesaj attığını söyleyen Ece Erken, "Seren şu an hastanede. Fenalaşınca revire kaldırılmış" dedi.

Fenalaşan Seren Serengil hastaneye kaldırıldı... ile ilgili etiketler Seren Serengil Ece Erken Söylemezsem Olmaz Hastane hapis cezaevi Duymayan Kalmasın fenalaştı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.