Fena yakalandılar! Murat Dalkılıç ile Sitare Akbaş dudak dudağa yakalandı

2015 yılında evlendiği Merve Boluğur'dan 2017 yılında boşanan ve sonra Hande Erçel ile aşk yaşayan 38 yaşındaki şarkıcı Murat Dalkılıç, ayrıldığı sevgilisi Hande Erçel'in aynı dizide rol aldığı yakın arkadaşı 32 yaşındaki oyuncu Makbule Sitare Akbaş ile dudak dudağa görüntülendi. Bir süredir aşk yaşayan ikilinin sosyal medyaya düşen o romantik anlara ait görüntüleri gündem oldu.

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel aşkı 2020 yılında sonlanmıştı. Yaklaşık 2 yıl aşk yaşayan çift birlikteliğini sürpriz kararla noktalamıştı. Erçel ayrılık sonrası ''Murat'la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum. Murat, hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir. Bu yüzden de ayrılık iki insanın ilişkisinin bitirmiş olsa da yine belirtmek isterim ki dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır.'' açıklamasında bulunmuştu.


Ayrılık sonrası Hande Erçel, Hadise'nin eski sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlarken, Murat Dalkılıç da Hande Erçel'in eski rol arkadaşı oyuncu Sitare Akbaş ile aşk yaşamaya başladı.


MURAT DALKILIÇ AŞKA GELDİ

Uzun süre aşk yaşadığı oyuncu Hande Erçel ile ayrılan Murat Dalkılıç, Erçel'le aynı dizide rol alan Sitare Akbaş ile aşk yaşıyor. İkili, önceki gün bir mekanda samimi bir şekilde eğlenirken kameralara yakalandı. İkilinin öpüştüğü görüntüler sosyal medyaya düştü. Çiftin romantik anları kısa sürede gündem oldu.

Fena yakalandılar! Murat Dalkılıç ile Sitare Akbaş dudak dudağa yakalandı

Fena yakalandılar! Murat Dalkılıç ile Sitare Akbaş dudak dudağa yakalandı ile ilgili etiketler Murat Dalkılıç Hande Erçel Sosyal Medya Sitare Akbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.