Fena yakalandı... Cem Yılmaz eski sevgilisi Özge Sabuncu'ya geri mi döndü?

Adı Fi dizisinden Merve Çağıran ile anılan Cem Yılmaz eski sevgilisi Özge Sabuncu'ya geri mi döndü. aşk yaşadıkları konuşulan komedyen, “Ben çok iyiyim, çok mutluyum” dedi. İkili aşk mı yaşıyor?

Cem Yılmaz, ünlü bir Fransız moda-kozmetik markasının pazarlama müdürü olan Özge Sabuncu ile önceki akşam Etiler’deki Japon lokantasında yemek yedi. Yanlarında oyuncu Tuba Ünsal da vardı.

erteryeryery

Çıkışta fotoğraflarının çekildiğini gören Cem Yılmaz valeye şöyle espri yaptı: “Çekiyorlar! Kızları hemen saklayın.

Daha sonra Özge Sabuncu ile Mercedes cipine binip Levent’teki evine gitti.

Cem Yılmaz kapı önünde bu kez muhabirlerle şakalaştı: “Güvenlik görevlisi yok. Eve giremiyorum. Help me! (Yardım edin)

Cem Yılmaz’ın sarı Mercedes’i gittiği her yerde dikkat çekiyor.

Cem Yılmaz son filmi ‘Arif ve 216’ için imajını değiştirmişti.

7 AYDA BİTEN AŞK TEKRAR ALEVLENDİ

Cem Yılmaz ile Özge Sabuncu ilk kez Nisan 2015’te birlikte görülmüştü. İlişkileri 7 ay sürmüştü. Daha sonra ayrılan çift Nisan 2016’da yeniden bir araya geldi. Belgrad Ormanı’nda, İstinyepark’ta fotoğrafları çekildi

Fena yakalandı... Cem Yılmaz eski sevgilisi Özge Sabuncu'ya geri mi döndü? ile ilgili etiketler Cem Yılmaz sevgilisi özge sabuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.