Fena patladı! Avukatla aşk yaşadığı iddiasına Gülben Ergen'den sert yanıt

49 yaşındaki 3 çocuk annesi Gülben Ergen'in yeni bir aşka yelken açtığı, sevgilisinin avukat olduğu fakat ismini şimdilik gizli tutmayı tercih ettiği iddiası ortaya atıldı. Hakkında çıkan aşk iddialarınına jet hızıyla yanıt veren Gülben Ergen sert ifadeler kullandı: ''Böyle yalan yanlışlarla itibar saldırısıyla uğraşanın alnını karışlarım!''

Daha önce iki kez nikah masasına oturan şarkıcı Gülben Ergen'in bir süre müzisyen Emre Irmak ile aşk yaşadıktan sonra son olarak avukat bir isimle birlikte olduğu iddia edildi. 2. Sayfa programının haberine göre; özel hayatını basından uzak tutan Ergen'in, şimdilerde yeni bir ilişkiye yelken açtığı ve sevgilisinin her konserine gittiği haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Hakkında çıkan aşk iddialarının ardından sessizliğini bozan Gülben Ergen, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. Basında çıkan haberlerin doğru olmadığını dile getiren Ergen sert ifadeler kullandı.

 

Ünlü şarkıcı açıklamasında şunları söyledi:


''Bıktım bu özel hayatıma sokup çıkarttığınız adamlar listesinden! Hayrola ya? Kime sordunuz? Kimden duydunuz?
Kulaktan dolma gerçek dışı ifadeler dışında yazdıklarınızın gerçekliğini gösterir tek bir şeyiniz yok, olamaz da… Siz Mış muş habercileri; ailem, işim, özelim sizin zihniyetlerinizle uyuşmuyor. Yok iş adamı, yok avukat! Yok bilmem kim. Böyle yalan yanlışlarla itibar saldırısıyla uğraşanın alnını karışlarım!
Sahneye, kostüme, saça, giyime istediğinizi söyleyin yoruma açık ama yüreğim ve ailem hiç değil.
Herkes haddini bilsin dava mahkeme uğraştırmayın beni''

Fena patladı! Avukatla aşk yaşadığı iddiasında Gülben Ergen'den yanıt

 

Fena patladı! Avukatla aşk yaşadığı iddiasına Gülben Ergen'den sert yanıt ile ilgili etiketler Gülben Ergen Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.