Fellaini İstanbul'a geldi! Hesap ona patladı...

Manchester United'ın Belçikalı yıldızı Marouane Fellaini'nin İstanbul'a geldiği haberleri ve transfer olasılıkları gündeme bomba gibi düştü. Ancak İstanbul'da 1386 lira hesap ödeyenin yıldız futbolcunun ikizi Mansour Fellaini olduğu anlaşıldı.

Transfer döneminde Galatasaray’la görüştüğüne dair haberler çıkan Fellaini,'nin önceki gün Fenerbahçeli Nabil Dirar, menajeri ve arkadaşlarıyla Kuruçeşme Huqqa’da olduğu iddia edildi. Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Fellaini, takımının Benfica ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını izlediği öne sürüldü.

Geç saatlere kadar kaldığı mekandan çıkışta gazetecilerle karşılaşan Fellaini, “Neden Türkiye’ye geldiniz?” sorusunu yanıtlamadı.

Trasferde adı Beşiktaş ile de anılan Marouane Fellaini ve arkadaşları, et ağırlıklı yemeğin sonunda 1386 lira hesap ödedi. Ancak gerçek geç de olsa ortaya çıktı. İstanbul'a gelenin Manchester United’lı futbolcu Marouane Fellaini değil; ikiz kardeşi Mansour Fellaini olduğu anlaşıldı.

hfdkgjhdfkjghdsjkfhksdfhsd

Fellaini İstanbul'a geldi! Hesap ona patladı... ile ilgili etiketler İstanbul fellaini kardeşi mansour fellaini hesap
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.