Felipe Melo'nun bileti kesildi

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra İtalya'da istediğini bulamayan Felipe Melo için eve dönüş vakti. 33 yaşındaki futbolcunun devre arasında eski Fenerbahçeli Diego'nun formasını giydiği ve ilk kulübü olan Flamengo'ya transfer olması bekleniyor.

Galatasaray formasıyla sayısız başarı kazandıktan sonra geçtiğimiz sezon Inter'in yolunu tutan, ancak Milano'da beklediğini bulamayan Felipe Melo yeniden Brezilya'ya dönüyor.

13 yıl önce ilk kez profesyonel olarak formasını giydiği Flamengo, 33 yaşındaki futbolcu için bir kez daha harekete geçti.

Daha önce Melo ve babası Joseph'le görüşen Kırmızı-Siyahlı ekip, ücret konusunda mutabakata varamamıştı. Ancak Fenerbahçe'den Diego'yu renklerine bağlayan Flamengo, aynı stratejiyle Felipe Melo'yu da yeniden takıma kazandırmak istiyor.

2017'de Inter'le olan sözleşmesi sona erecek Melo'ya 3 yıllık sözleşme öneren Flamengo, İtalyan temsilcisiyle anlaşarak, şubat ayında transferi tamamlamak istiyor.

Bu kez o da gönüllü!

Bu sezon Serie A'da yalnızca 20 dakika forma şansı bulabilen Melo da, sosyal medya paylaşımlarında Flamengo'ya dönüş sinyalleri veriyor.

Türkiye'de geçirdiği 4 yıl da 3 şampiyonluk elde eden Melo, Galatasaray dışında Cruzeiro, Gremio, Mallorca, Santander, Almeria, Fiorentina ve Juventus formaları giymişti.

Felipe Melo'nun bileti kesildi ile ilgili etiketler Inter Felipe Melo
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.