Felipe Melo'dan Volkan Demirel'e destek mesajı

Bir dönem Galatasaray forması giyen taraftarların gönlünde yer kazanan Brezilyalı Felipe Melo da Türkiye'deki deprem felaketine kayıtsız kalmadı. Melo, Türkiye oynadığı dönemde rekabet içinde olduğu Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel hakkında yapılan paylaşıma destek verdi. Volkan Demirel, yıkımda en çok etkilenen şehir olan Hatay için destek çağrısında bulunmuştu.

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen deprem felaketi sonrası Türkiye'ye destek verdi.

 

Brezilyalı futbolcu, Türkiye'de oynadığı dönemde Fenerbahçe kalesini koruyan ve şu an Hatayspor'u çalıştıran Teknik Direktör Volkan Demirel ile ilgili yapılan yoruma destek verdi. Melo'nun bu paylaşımı çok sayıda etkileşim aldı.

Öte yandan Brezilyalı yıldız sosyal medya hesabından Türkçe konuştuğu bir geçmiş olsun videosu yayımlamıştı. Brezilyalı futbolcu videoda, "Geçmiş olsun ikinci vatanım. Kalbim, dualarım sizinle" ifadelerini kullamıştı.

Felipe Melo'dan Volkan Demirel'e destek mesajı - Resim : 2

Felipe Melo'dan Volkan Demirel'e destek mesajı ile ilgili etiketler Volkan Demirel Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.