Felakette ölüm kalım savaşı! Selde okul camına çıkan kadın kurtarılmayı bekledi...

Kuzey Karadeniz'de yaşanana sel felaketlerinden korkunç manzaralar gelmeye devam ediyor. Son olarak 6 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilen Kastamonu'da bir kadının İmam Hatip Lisesi birinci kat camına kadar yükselen sel sularında yardım beklediği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o korkulu bekleyiş görüntüleri...

Dün sabah saatlerinde Kastamonu’da etkili olan yağış beraberinde sel ve taşkınları getirmişti. Yaşanan sel felaketi Bozkurt ilçesinde vatandaşların çektiği cep telefonu kamerasında yansıdı. Çekilen görüntülerde yüzlerce kilo ağırlığındaki eşyaların sel suları nedeniyle yerinden taşınıp hurdaya döndüğü de görüldü.

OKULUN CAMINDA KURTARILMAYI BEKLEDİ

Çekilen görüntüler arasında sel sularının kapladığı okul bahçesinde birinci kata ulaşan sular nedeniyle bir kadının camda mahsur kaldığı da görüldü.

Felakette ölüm kalım savaşı! Selde okul camına çıkan kadın kurtarılmayı bekledi... ile ilgili etiketler Kastamonu Sel (Doğa olayı) Okul felaket

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.