Felaketi yaşayan Batı Karadeniz'de kaybolan 47 kişi hala aranıyor...

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinde bilanço giderek ağırlaşıyor. Son olarak felaketin vurduğu Kastamonu'da 62, Sinop'ta 14 ve Bartın'da 1 kişi olmak üzere 77 kişi hayatını kaybetti. Bölge halkının yaralarını sarmak için ekipler seferber olurken, 47 kişi ise hala kayıp olarak aranıyor.

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı son olarak 77 olarak açıklandı. 

AFAD'dan Batı Karadeniz'deki sele ilişkin yapılan bilgilendirmede; Kastamonu'da 62, Sinop'ta 14 ve Bartın'da 1 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin tedavilerine hastanelerde devam edildiği belirtildi.

Felaketi yaşayan Batı Karadeniz'de kaybolan 47 kişi hala aranıyor...

47 KİŞİ HALA ARANIYOR

Sinop'un Ayancık ilçesinde, 40 evin sel sularına kapıldığı Babaçay köyünde, AFAD ekiplerince kayıp ihbarı yapılan vatandaşları arama çalışmalarına devam ediliyor. Kayıp ihbarı sayısı ise Sinop ve Kastamonu'da 47'ye yükseldi. Çay içerisinde ve yıkılan evlerin enkazlarında arama yapan ekiplere köy sakinleri de destek veriyor.


VATANDAŞLAR TAHLİYE EDİLDİ

Kastamonu'da 4 bin 526, Sinop'ta 2 bin 492 ve Bartın'da bin 67 personelin görevli olduğunu duyuran AFAD, Bartın'ın Ulus İlçesinde sel afeti sonrası 359, Kastamonu'da toplam bin 480, Sinop'un Ayancık ilçesi ve mahallelerinden 539 afetzedenin tahliye edildiğini açıkladı.

Felaketi yaşayan Batı Karadeniz'de kaybolan 47 kişi hala aranıyor... ile ilgili etiketler Sel (Doğa olayı) batı karadeniz su baskını
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.