Felaket tellalları iş başında! 2020'nin sonunda sonumuz geliyor!

Youtube'da bir Evanjelik din adamı dünyanın sonunu getirdi. 'Kıyamet'le ilgili bir de tarih verdi. Dünyanın sonunun 2020'de geleceğini iddia eden Paul Begley'in sözleri kısa sürede ilgi çekti. İngiliz medyasına yansıyan habere göre 21 Aralık dünyanın yaşayacağı son gün olacak!

Kıyamete dair 'üşütük' iddialarıyla tanınan Paul Begley, dünyanın sonunun 2020'nin sonuna doğru geleceği öne sürdü. Üşütük dindar iddialarını Maya takvimine dayandırdı. Peki kıyamet ne zaman kopacak? Paul Begley'a göre kıyamet 21 Aralık'ta kopacak. 21 Aralık aynı zamanda Bagley'nin doğum günü de.

The Sun gazetesinin haberinde, Begley gibi komplo teorisyenlerinin "günlerimizin sayılı olduğu" yolundaki iddialarının Maya takvimine dayandırdığı belirtildi.

Paul Begley bu tuhaf iddiasını Jüpiter ve Satürn'ün yörüngelerine bağlıyor. Buna göre; Jüpiter ve Satürn birbirine çok yaklaşacak ve 21 Aralık'ta gökyüzünde tek gezegen gibi görünecek.

1623'TEN BU YANA İLK...

Kuzey Yarımküre'de kış gün dönümü olan 21 Aralık'ta gökyüzünde oluşacak bu 'manzara'nın, 1623 yılından bu yana ilk kez gerçekleşeceği belirtiliyor.

Youtube kanalında bir video yayınlayan Paul Begley, "Mayalar şimdilerde yeniden düzenleme yapıyorlar ve dünyanın sonunun bu olabileceğini söylüyor" dedi.

Mayaların geçmişte hata yaptığını savunan Begley, "21 Aralık 2012'de belli ki hata yaptılar. Yani belki bugünün dünyanın sonu olacağını söylediler. Bugün dünyanın sonu gelmezse kesinlikle benim doğum günüm olacağına dair tahmin yaptılar" ifadelerini kullandı.

 

Felaket tellalları iş başında! 2020'nin sonunda sonumuz geliyor! ile ilgili etiketler 2020 kıyamet kahin Paul Begley
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.