Fekeli ölecek mi? Bir Zamanlar Çukurova Fekeli ölecek mi? Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu?

ATV'nin Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Bir Zamanlar Çukurova tüm hızıyla devam ediyor. Dizide Fekeli karakterini Kerem Alışık canlandırıyor. Dizinin takipçileri Fekeli ölecek mi, Bir Zamanlar Çukurova Fekeli diziden ayrılıyor mu sorularını sormaya başladı.

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan ve ayrılıkları ile gündeme gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam 92. bölümü ile ekrana geldi. Melike İpek, Vahide Perçin gibi ünlü isimlerin diziden ayrılması ila kan kaybeden dizide Hilal Altınbilek başrol oynuyor.

FEKELİ ÖLECEK Mİ?

Fekeli'nin ölüp ölmeyeceği bu akşam ekranlara gelecek 92. bölümde belli olacak...

FEKELİ'Yİ OYNAYAN KEREN ALIŞIK KİMDİR?

Kerem Alışık 5 Haziran 1960 yılında İstanbul Nişantaşı’nda dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası Türk sinemasının önemli isimlerinden Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’tır. Şair Atilla İlhan ise dayısıdır. Bugüne kadar pekçok sinema dizi ve tiyatro oyununda rol alan Kerem Alışık dizi oyunculuğuna, 1995 yılında Yönetmen Ünal Küpeli’nin yönettiği Fırtınalar adlı dizi ile başladı. İlk sinema filmi; yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını merhum gazeteci Savaş Ay’ın üstlendiği Dansöz’dür. Tiyatro sahnesine adım attığı ilk oyun ise Fehim Paşa Konağı’dır.

Gençliğinde bir süre Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü futbol takımında oynayan Kerem Alışık, oyuncu kimliğinin yanında dayısı Atilla İlhan gibi şairdir. Yayınlanmış iki şiir kitabı ve basılmış üç şiir albümü bulunmaktadır.

Bir Zamanlar Çukurova Fekeli ölecek mi, diziden mi çıkacak? Bir Zamanlar  Çukurova Fekeli ölüyor mu, yaralandı mı? - Haberler

Kerem Alışık, 1992 yılında Sibel Turnagöl ile evlendi, 1997 yılında boşandı. Bu evlilikten Sadri adında bir oğlu bulunuyor.


2005 yılından beri annesi Çolpan İlhan ile birlikte kurduğu Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitmenlik yapan Kerem Alışık Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Felekeli karekterini canladırmaktadır. Kerem Alışık 1.82 boyunda, 80 kilo ve İkizler burcudur.

 

 

Fekeli ölecek mi? Bir Zamanlar Çukurova Fekeli ölecek mi? Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova fekeli ölecek mi bir zamanlar çukurova fekeli diziden ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.