Fekeli Fikretin Peşinde! Bir Zamanlar Çukurova'da Büyük Suçlama! Şermin Tüm Kanıtları Topladı! Züleyha Keşke Bunu Yapmasaydı

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek. ATV ekranında 3. sezonuna takipçilerinin yoğun ilgisi ile ekran macerasına devam eden dizide bu hafta neler olacak adeta yer yerinden oynayacak gibi gözüküyor. Hem Hanımağa Züleyha hem Büyük Hanım Sevda ellerine tabanca alıyor. Lütfiye yeğeni Fikret'i ateş hattından alıyor. Bu hafta adeta Çukurova dizsinde kadınlar hayatın akışını değiştirecek hamleler yapıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek. ATV ekranında 3. sezonuna takipçilerinin yoğun ilgisi ile ekran macerasına devam eden dizide bu hafta neler olacak adeta yer yerinden oynayacak gibi gözüküyor.

Hem Hanımağa Züleyha hem Büyük Hanım Sevda ellerine tabanca alıyor. Lütfiye yeğeni Fikret'i ateş hattından alıyor. Bu hafta adeta Çukurova dizsinde kadınlar hayatın akışını değiştirecek hamleler yapıyor.

Fekeli Fikretin Peşinde! Bir Zamanlar Çukurova'da Büyük Suçlama! Şermin Tüm Kanıtları Topladı! Züleyha Keşke Bunu Yapmasaydı

Ümit kendine geldiğinde başına gelenlerden Demir'i sorumlu tutar. Tahliye olacağını umut eden Demir yeniden ceza evine döner. Kimsenin bilgisi yok ama aslında Demir'in Ümit'in evinden ayrıldığında Ümit'in sapasağlam olduğunu Müjgan görmüştür. Üstelik Müjgan, Ümit'e olanları öğrenince Fikret' yollarını ayıracaktır.

Fekeli Fikret'i Takip Ediyor

 

Ümit olayının arkasında Fikret'in olduğunu düşünen Fekeli Fikret'i takip eder. Mersin'e kadar izlerini sürecektir. Fakat Lütfiye ondan daha hızlı davranacaktır.

Fekeli Fikretin Peşinde! Bir Zamanlar Çukurova'da Büyük Suçlama! Şermin Tüm Kanıtları Topladı! Züleyha Keşke Bunu Yapmasaydı - Resim : 2

Hatta Fikret'in de beklemediği bir hızda, Lütfiye olayların içine dahil olacaktır. Fekeli izlerini bulduğunda yaşanan gelişmeler, Fikret ile onu yeniden karşı karşıya getirecektir.

Şermin Yine İkna Peşinde İpuçları Topluyor

 

Ümit hastanede olduğu müddetçe Sevda başından ayrılmaz ve sürekli ağlamakta, Şermin de elbette, tüm olan biteni, daha önce öğrendikleri ile bütünleştirecektir. Hatta ceza evine gidip Demir'e anlatacaktır ama onun öğrendikleri ile şuan kimse alakalı olmayacaktır. Züleyha ve Şadi Fikret'in peşinde Züleyha Demir'i kurtarmak için Fikret'in peşine düşer Şadi'nin bulduğu ipucu ile takibe başlar ama bu hayatını tehlikeye düşürecektir.

Fekeli Fikretin Peşinde! Bir Zamanlar Çukurova'da Büyük Suçlama! Şermin Tüm Kanıtları Topladı! Züleyha Keşke Bunu Yapmasaydı - Resim : 3

Konak, poşulu ve silahlı adamların saldırısına uğrar. Gece herkes uykudayken gerçekleşen olay herkesi gafil avlar. Ancak Sevda eline silah alır ve adamları püskürtür. Ama bunun bedeli ağır olacaktır. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü takipçileri tarafından heyecanla beklenmekte Perşembe akşamı ekranlarda olacak olan dizi saat 20.00'de ATV'de yayınlanacak.

 

Fekeli Fikretin Peşinde! Bir Zamanlar Çukurova'da Büyük Suçlama! Şermin Tüm Kanıtları Topladı! Züleyha Keşke Bunu Yapmasaydı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.