Fehmi'nin yeni planı ne?

Seksenler 290. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Seksenler, bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. 2 Ocak akşamı yayınlanacak bölümde; Çınaraltı mahallesinde yaşanan gelişmeler heyecanla takip ediliyor. Yeni bölümde yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Seksenler 290. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Seksenler 290. bölüm izle! 2 Ocak akşamı yayınlanacak bölümde; Çınaraltı mahallesinde yaşanan gelişmeler heyecanla takip ediliyor. Yeni bölümde yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Seksenler, bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Seksenler 290. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

SEKSENLER 290 BÖLÜM İZLE

Seksenler 289. Bölüm Özeti:

Fehmi’nin boynunun tutulması gündelik hayatını sekteye uğratır. Başta Rukiye olmak üzere herkes Fehmi’yi iyileştirmeye çalışır. Öte yandan Nazlı bir iş yemeğine katılacaktır. Ancak bu iş yemeği için hazırlanması gerekmektedir. Bu konuda en büyük yardımı Yıldız’dan alan Nazlı, başına geleceklerden habersizdir.

Ahmet, mahalle maçına gitmek için Gülden’in onayını almaya çalışır çünkü çocuklarla ilgileneceğine söz vermiştir. Ahmet’in bu çabası bir birinden komik anların yaşanmasına neden olur. Ahmet mahalle maçına gider ancak bu maçta sakatlanır.

Seyfi, Butik Ali’nin romantik olmasını kıskanır. O da aynı Butik Ali gibi romantik bir eş olmaya çalışır. Ancak Butik Ali kadar başarılı olamayınca, yaşananlar bir birinden eğlenceli anlara sahne olur.

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.