Feghouli'nin Fenerbahçe'den alacağı ücret belli oldu

Fenerbahçe’nin her konuda anlaşmaya vardığı Feghouli'ye yıllık 4 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme verilecek.

Fenerbahçe, uzun süredir istediği Valencia’nın yıldızı Feghouli’nin peşini asla bırakmamış, kısa süre önce de menacerini İstanbul’a getirip sezon sonu için el sıkışmıştı. İspanyol ekibiyle biten mukavelesini uzatmaya yanaşmayan Cezayirli oyuncu için birçok devle yarışan Sarı-Lacivertliler’in, hazırladıkları 3 yıllık bir paketle işi bitirdiği öğrenildi.

Şu an yılda yaklaşık 2.5 milyon Euro dolayında (8 milyon TL) bir para kazanan ve Valencia ile ilk etap görüşmelerinde bu rakamın 4 milyon Euro (Yaklaşık 13 milyon TL) nete çekilmesini isteyen Feghouli, istediği rakamı alamayınca masadan kalkmıştı.

İstanbul’a gelebilir

O pazarlıklardan da haberdar olan Fenerbahçe yöneticilerinin, 26 yaşındaki oyuncunun istediği yıllık ücreti büyük ölçüde karşıladığı ortaya çıktı. Bonservisi de bulunmayan Cezayirli’ye Sarı- Lacivertliler 3 yıl için bonuslarla beraber 11 milyon Euro, yani 35 milyon TL ödeyecek. Menacerinden İstanbul ve Fenerbahçe Kulübü hakkında detaylı bilgiler alan Feghouli’nin kısa zaman içinde Türkiye’ye gelmesi beklentiler arasında.

Feghouli'nin Fenerbahçe'den alacağı ücret belli oldu ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.