Feghouli'den şoke eden Türkiye yorumu!

Galatasaray'ın futbolcusu Feghouli "Baskıyı sevmiyorsanız Türkiye'ye gelmemelisiniz" dedi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz West Ham United'dan kadrosuna kattığı sağ kanat oyuncusu Sofiane Feghouli Agence France Press'e konuştu.

Yıldız futbolcu, özellikle Türkiye'deki ortam ve Türk futbolu hakkında birbirinden çarpıcı yorumlar yaptı.

"Eğer baskıyı sevmiyorsanız Türkiye'ye gelmemelisiniz." diyen Feghouli Türk taraftarlarının çok ateşli olduğunu ve bunun da her futbolcuyu sahada %100'lerini vermeye zorladığını ifade etti.

Feghouli, Sarı Kırmızılı kulübe gelişiyle ilgili olaraksa "Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. West Ham'da mutsuzdum ve Valencia'dan sonra yeniden önemli bir takıma gelmek istiyordum." sözlerini kullandı.

Türkiye'ye para için gelmediğinin altını çizen Cezayirli futbolcu, "Aynı parayı İngiltere'de de kazanıyordum. Dolayısıyla Galatasaray'ı seçmemdeki en önemli sebep yeniden şampiyonluklar yaşamak." şeklinde konuştu.

Feghouli'den şoke eden Türkiye yorumu! ile ilgili etiketler Galatasaray Feghouli Türkiye baskı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.