Feghouli: Fatih Hoca bize babalık yaptı!

Süper Lig'in son haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 galip ayrılan Galatasaray, 21. şampiyonluğunu elde etti. Sarı-Kırmızılı ekibin Cezayirli yıldızı Feghouli, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Göztepe deplasmanından 1-0 galip ayrıldı ve şampiyonluğu garantiledi. Sezon başı West Ham'dan transfer olan Feghouli, sarı-kırmızılı formayla ilk şampiyonluğunu yaşarken, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Sözlerine ''Şampiyon Galatasaray'' diyerek başlayan Feghouli, şu ifadeleri kullandı:

"FATİH HOCA BİZE BABALIK YAPTI!"

Mükemmel bir gece. Dünya Kupası'nı kazanmaktan sonra en mutlu gecemiz bu olsa gerek. Hem aileme hem Galatasaray camiasına armağan olsun.

Bu sezon sakatlıklarla uğraştım ama yine de yılmadım çıktım oynadım oyunumu.

Fatih Hoca'ya çok teşekkür ediyorum. Her hafta bizi motive etti, üstümüze çok düştü. Fatih Hoca bize babalık yaptı ve bu şekilde Galatasaray tarihine geçti.

Feghouli: Fatih Hoca bize babalık yaptı! ile ilgili etiketler Feghouli Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.