Federasyon maçtaki o görüntülere ceza verecek!

İngiltere Futbol Federasyonu, Watford-Stoke City maçında yaşanan bir olaya görüntüden ceza vermeye hazırlanıyor.

İngiltere Premier Lig'in 10. haftasında oynanan Watford-Stoke City maçında ev sahibi takımın forveti Troy Deeney, Joe Allen'a fiziki müdahalede bulunmuş ve iki futbolcu da olaydan sarı kart görerek kurtulmuştu.

Ancak İngiltere Futbol Federasyonu, görüntülere dayanarak Watford forveti Deeney'ye 3 maç ceza vermeye hazırlanıyor. Görüntülerde Deeney'nin Allen'ın boğazını sıktığı ve ellerinin Allen'ın yüzünde olduğu açıkça görülüyor.

klasjkljfsda_1

Mücadelenin son dakikalarında yaşanan tartışmada Deeney, Allen'ın boğazını sarılmış ve elleriyle de yanaklarını sıkmıştı. Daha sonra ise iki takım futbolcuları da araya girerek olayın büyümesini engellemişti. Maçın ardından Allen'dan özür dileyen Deeney'in ceza almaktan kurtulamayacağı iddia edildi.

Deeney 3 maç ceza alırsa Everton, West Ham United ve Newcastle United maçlarını kaçıracak.

Federasyon maçtaki o görüntülere ceza verecek! ile ilgili etiketler İngiltere Watford Ceza stoke city görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.