FEDA görevi Burak Yılmaz'ın! Yıldız oyuncu ikna edecek....

Beşiktaş yönetimi, COVID-19 tehdidi sebebiyle lige verilen arada gelir kalemlerinin eksilmesi sebebiyle futbolcularından feragat istiyor. İlk görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı. Yeni görüşmede yönetim Burak Yılmaz'a ağır bir görev verdi. Futbolcularla görüşmeleri golcü futbolcu yapacak.

Koronavirüs salgını sebebiyle kulüpler mali açıdan da zora girdi. Beşiktaş’ta yönetim futbolcularla yeni bir görüşme yapacak. Beşiktaş’ta futbolcular alacaklarında indirim yapacak mı? Bu konuda yapılacak görüşmelerde kaptan Burak Yılmaz takım arkadaşlarıyla konuşacak.

FEDA görevi Burak Yılmaz'ın! Yıldız oyuncu ikna edecek....

Burak Yılmaz indirim için arkadaşlarıyla görüşecek
Beşiktaş Yönetimi, yerli oyuncularla yapılacak görüşmelerde yıllık net 2,5 milyon Euro kazanan kaptan Burak Yılmaz’ı öne çıkartacak. Barcelona’da Messi, Juventus’ta Ronaldo gibi yıldız oyuncuların maaş indirimlerine öncülük yapmasının etkisini gören siyah-beyazlılar bu görevi takım kaptanı olan Burak Yılmaz’a verecek.

FEDA görevi Burak Yılmaz'ın! Yıldız oyuncu ikna edecek.... - Resim : 2

Yönetim yüksek maliyeti düşürmek istiyor
Skorer’in haberine göre; başta Burak olmak üzere yüksek yıllık ücret kazanan yerli oyuncuların mevcut sözleşme bedellerini aşağıya çekmek isteyen yönetimin bu konuda kararlı olduğu belirtildi.

Beşiktaş yönetimi: “Burak herkese örnek olacak”

Takımın toplam maaş bütçesinde yüzde 50 indirim sağlamayı hedefleyen siyah-beyazlı yöneticilerin, “Burak Yılmaz ücretinde indirime giderse takımda birçok yerli ve yabancı oyuncuya örnek olacak. Bu zor dönemde kaptanlar öncü olursa takım içerisinde dayanışma daha fazla artar. Yerli futbolcuların indirime gitmesiyle yabancılar da yumuşama gösterecektir. Bu camia Burak Yılmaz’ı tekrar bağrına bastı. Kaptan da bu kampanyaya liderlik yapmalı” ifadelerini kullandıkları ortaya çıktı.

Başkan Ahmet Nur Çebi ile toplantı yapacak
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, maaş indirimi konusuna öncülük etmesi için kısa süre içinde Burak Yılmaz’la özel bir görüşme gerçekleştirecek.

Burak Yılmaz alacağında indirim yapacak mı?
Siyah-beyazlı kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki golcü oyuncunun indirim teklifine sıcak baktığı ve takım içerisinde ‘rol model’ olmak istediği ifade edildi.

Beşiktaş'ta en fazla para kazanan futbolcular kimler?

Domagoj Vida - 3 milyon Euro

Burak Yılmaz - 2.5 milyon Euro

Adem Ljajic - 2.25 milyon Euro

Jeremain Lens - 2.25 milyon Euro

Victor Ruiz - 1.8 milyon Euro

Kevin N’Koudou - 1.8 milyon Euro

Caner Erkin - 1.75 milyon Euro

Gökhan Gönül - 1.7 milyon Euro

Enzo Roco - 1.5 milyon Euro

Tyler Boyd - 1.2 milyon Euro

FEDA görevi Burak Yılmaz'ın! Yıldız oyuncu ikna edecek.... ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.