Fed tutanakları yayınlandı: Kripto paralarda dengeli seyir sürdü

Kripto para pazarlarında Ocak ayı Fed tutanaklarının açıklanması üzerine hafif dalgalanmalar gözlense de, Bitcoin ve Ethereum dengeli seyirlerini korudu.

Bu haftaya 43 bin dolar seviyesinde başladıktan sonra olumlu bir seyir yakalayıp 45 bin dolara yaklaşan Bitcoin, bu ivmeyi sürdüremese de hafta başlangıcı seviyesini koruyor.

Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) Ocak ayı görüşme tutanaklarının yayınlanması üzerine çok ciddi hareketlenmeler gözlenmezken, tutanakların açıklanması ile 44 bin doları aşan, ilerleyen saatlerde Bitcoin bu seviyenin altına geriledi.

Şu sıralarda Bitcoin 43 bin 630 dolar, Ethereum ise 3070 dolar dolaylarında işlem görüyor.

TUTANAKLARDA ENFLASYON VURGUSU

Fed'in Ocak ayı toplantı tutanaklarında artan enflasyon riski ve para politikalarında daha sıkı tedbirlerin uygulanması gereğinin altı çizildi.

Artan enflasyon vurgusu kripto paralarda değer kazancına sebep olurken, benzer bir artış altında da gözlendi.

Fed tutanakları yayınlandı: Kripto paralarda dengeli seyir sürdü ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum Fed
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.