FED kararı öncesi kripto paralar yükseliyor

Hafta sonu sert düşüşler yaşayan kripto paralarda hafta başından bu yana toparlanma eğilimi gözlenirken, Bitcoin 37 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Kripto para birimleri geçtiğimiz hafta sonu ciddi düşüşler yaşadıktan sonra toparlanma eğilimine girerken, en yüksek değere sahip 100 kripto birimin 91'i son 24 saatte olumlu seyretti.

Hafta sonu 34 bin dolar seviyesinin altına düşen Bitcoin, hafta başından bu yana pozitif seyrederken Fed'in Ocak ayı toplantısı öncesi 37 bin doların üzerine çıktı.

Şu sıralarda Bitcoin 37 bin 800 dolar, Ethereum ise 2490 dolar dolaylarında işlem görüyor.

FED TOPLANTISI BUGÜN

Fed'in Ocak ayı toplantısı bugün gerçekleşirken, yatırımcılar başkan Jerome Powell'ın toplantı sonrası konuşmasına odaklanacak.

Bu ayki toplantıda faiz artırımı beklenmezken, yine de sıkılaşma ve önümüzdeki aylara yönelik faiz artırımı mesajları kripto para pazarlarında ivmeli hareketlenmelere yol açabilir.

FED kararı öncesi kripto paralar yükseliyor ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.