FED faizi sabit tuttu, Bitcoin yönünü aşağı çevirdi

Hafta sonu yaşadığı gerilemenin ardından bu hafta ağırlıklı olarak pozitif seyredip 39 bin doları zorlayan Bitcoin, Fed'in faizleri sabit tuttuğunu duyurmasının ardından 36 bin dolar dolaylarına geriledi.

Fed Ocak toplantısında faizleri sabit bıraktığını duyururken Başkan Powell, Mart'ta faiz artışının olabileceğini aktarırken yüksek enflasyonu dizginlemek için sıkılaşma döneminde olduklarını aktardı.

Fed'den gelen bu açıklamalar sonrası Bitcoin, 38 bin doların üzerinde seyrederken gerilemeye başladı. 36 bin doların altına düşen Bitcoin, şu sıralarda 35 bin 975 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin’in gerilemesine benzer olarak kripto para pazarlarında gerileme gözlenirken, Ethereum 2400 dolar dolaylarındaki seyrini sürdürüyor.

FED faizi sabit tuttu, Bitcoin yönünü aşağı çevirdi ile ilgili etiketler Bitcoin ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.