FED faiz kararı sonrasında çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 16 Haziran gram altının yeni fiyatı

ABD Merkez Bankası FED faiz kararının açıklanması sonrasında altın fiyatları inişe geçti. Haftanın kapanışında Cuma gününde serbest piyasada; gram altın 1.017 TL, çeyrek altında 1.675 TL’den işlem görmekte. İşte, 16 Haziran güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası FED’in faiz kararını açıklaması sonrasında aşağı yönlü bir ivme kazandı. Son 28 yılın en yüksek faiz artışını gerçekleştiren FED, politika faizini 75 baz puan arttırınca gram ve çeyrek altın az da olsa rahat bir nefes aldı.

26 Haziran Cuma sabahında serbest piyasada; gram altın 1.017 TL, çeyrek altın 1.675 TL, yarım altın 3.353 TL, tam altın 6.675 TL ve Cumhuriyet altını da 6.839 TL’den işlem görüyor.

FED faiz kararı sonrasında çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 16 Haziran gram altının yeni fiyatı

İşte Kapalıçarşı’da 16 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın: 1.017 TL
Çeyrek altın: 1.675 TL
Yarım altın: 3.353 TL
Tam altın: 6.675 TL
Cumhuriyet altını: 6.839 TL

FED faiz kararı sonrasında çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 16 Haziran gram altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları çeyrek altın gram altın brent petrol serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.