Feci kaza! Arabayla yön tabelasının direğine çarptılar!

Aksaray'da, otoyolda kontrolden çıkıp, yön tabelasının direğine çarpan otomobilin sürücüsü Mehmet Dilek (55) ve yanındaki Umut Acar (21) yaşamını yitirdi, Mehmet Şirin Acar (47) yaralandı. Hurdaya dönen otomobilin motoru yerinden fırladı. Cansız bedenleri itfaiye araçtan güçlükle çıkartabildi.

Kaza, akşam saatlerinde Ankara- Niğde otoyolunun Aksaray'ın Bozkır köyü yakınlarında meydana geldi.

YÖN TABELASININ DİREĞİNE ÇARPTI

Mardin’den İstanbul'a giden Mehmet Dilek yönetimindeki 34 NK 9012 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yön tabelasının direğine çarptı.

Hurdaya dönen otomobilin motoru ile ön lastiği yerinden koptu.

2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, 1 KİŞİ İSE YARALI KURTULDU

Kazada sürücü Mehmet Dilek ile otomobildeki Umut Acar araçta sıkışarak yaşamını yitirdi, Mehmet Şirin Acar ise yaralandı. Yaralı Acar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

CANSIZ BEDENLERİ İTFAİYE GÜÇLÜKLE ÇIKARTABİLDİ

İki kişinin cansız bedeni ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden çıkarılıp, otopsi için aynı hastanenin morguna götürüldü.

Feci kaza! Arabayla yön tabelasının direğine çarptılar! ile ilgili etiketler Aksaray kaza yön tabelası direk motor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.