FBI Türkiye'yi mi dinliyordu?

Reza Zarrab'ın ABD'de devam eden davası ve son durumuyla ilgili flaş iddialar ortaya atıldı...

Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına bağlanan, Reza Zarrab davasını ABD'de takip eden Hürriyet New York Temsilcisi Razi Canikligil, mahkemede 17 - 25 Aralık soruşturmasında geçen tapelerin haricinde, 2015 yaz ayından tapelerin de olduğunu söyledi.

Bu konu hakkında, Hürriyet Gazetesi Muhabiri - Yazar İsmail Saymaz, "Oturup 2015 yazında ABD'nin yaptığı söylenen dinlemelere kafa yormak gerekiyor. Bu dönemde ABD - Türkiye ilişkileri nasıldı? FBI Türkiye'yi mi dinliyordu? Türkiye'de kimi dinliyordu?" dedi.

'ZARRAB DURUŞMAYA KATILMADI'

Reza Zarrab bugünkü duruşmaya katılmadı. Atilla'nın avukatları 'Zarrab neden gelmedi' diye hakime soru yöneltti. Hakim ise 'Bu tip soruları bana yöneltemezsiniz, bunu mahkeme kayıtlarından takip edin' cevabını verdi.
Hakan Atilla'nın avukatlarının iddianame ve deliller konusundaki itirazlarını da hakim reddetti. Özellikle tapelerin mahkemede dinletilip dinletilemeyeceği konusunda itiraz vardı. Mahkeme hakimi tapelerin dinletilebileceğine karar verdi.

FBI Türkiye'yi mi dinliyordu? ile ilgili etiketler FBI rezazarrab
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.